Balıkesir'de KESK'ten imza kampanyası: Maaş ve ek ücretler artırılsın

Balıkesir'de KESK üyesi emekçiler 'Krizin faturasını ödemeyeceğiz' diyerek maaş ve ek ücretlerin artırılması talebiyle imza kampanyası başlattı.

12 Kasım 2018 10:00
Paylaş

Balıkesir'de KESK üyesi emekçiler, "Krizin faturasını ödemeyeceğiz" diyerek basın açıklaması yaptı, maaş ve ek ücretlerin artırılması talebiyle imza kampanyası başlattı.

Balıkesir Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda bir araya gelen emekçiler, maaş ve ek ücretlerin artırılması için kurulan ve iki gün boyunca açık olacak standın önünde basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamaya katılan KESK MYK üyesi Elif Çuhadar burada bir konuşma yaptı ve tüm ülkede  süren direniş ve grevlerden bahsetti, "Krizin faturasını ödememek için işçi ve emekçiler birlikte mücadele etmeli" dedi.

3. havalimanı işçilerinin, Flormar işçilerinin ve TARİŞ işçilerinin direniş ve mücadelelerini hatırlatan Çuhadar, emekçilerin yanyana gelmesini iktidarın istemediğini belirterek "Yanayana gelirsek bu mücadelenin çığ gibi büyüyeceğini iktidar biliyor. Biz de yanyana geleceğiz, bu mücadeleyi çığ gibi büyüteceğiz" dedi.

(Balıkesir/EVRENSEL)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Nazlım: Baskı ve tehditlere rağmen gazeteciliğe devam edeceğim

SONRAKİ HABER

İstanbul Havalimanı inşaatında bir işçi daha yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...