Atatürk Havalimanı'nda Uber sürücüsüne tehdit: Ağzını, burnunu kırarım

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda taksi durağı kahyası olduğu iddia edilen bir kişi, yolcu alan Uber sürücüsünü tehdit ederek engel olmaya çalıştı.

12 Kasım 2018 06:53
Paylaş

Atatürk Havalimanı'nda taksi durağı kahyası olduğu iddia edilen bir kişi, Uber sürücünü tehdit ederek yolcu almasını engellemeye çalıştı.

DHA'da yer alan haber göre, Atatürk Havalimanı'nda akıllı telefon uygulamasından Uber aracı çağıran biri Türkiyeli diğeri yabancı uyruklu iki kadın, gelen araca binmek istedi. Uber sürücüsünün kadınların valizlerini bagaja koyduğunu gören bir kişi yanlarına geldi. Havalimanı taksi durağında kahya olduğu öne sürülen bu kişi, Uber sürücüsünün yolcuları almasına engel olmaya çalıştı.

UBER sürücüsünün cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldığı o anlarda, kahya olduğu iddia edilen adam "Kapat bagajı, yolcuyu burada alamazsın" diyerek Uber sürücüsüne engel olmaya çalıştı. Daha sonra kadınlara yönelen adam "Burada binemezsiniz, havalimanı çıkışında bineceksiniz. İstiyorsanız polis çağırın" dedi. Uber sürücüsünün araya girerek "Müsaade et alayım yolcuları" demesi üzerine kahya olduğu iddia edilen adam "Yazıklar olsun, şu bayanlar olmasa var ya ben senin ağzını burnunu kırarım. Kime izletiyorsan izlet lan, şerefsizler" diyerek bağırdı. (HABER MERKEZİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

TCDD'den Cengiz İnşaat'a 'kıyak' iddiası

SONRAKİ HABER

Serbest bırakılan Cenk Yiğiter: Ancak umut bizi cesur kılabilir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...