11 Kasım 2018 11:47

Mecliste bu hafta bütçe mesaisi sürecek

Meclisin bu hafta mesaisini, sağlık alanında düzenlemeler içeren teklif ile 2019 yılı bütçesi oluşturacak.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sanayi ve Teknoloji, Sağlık, Dışişleri, İçişleri ile Tarım ve Orman bakanlıklarının bütçeleri görüşülecek.

AKP’nin sağlıkta şiddeti önleyeceği iddiasıyla Meclise sunduğu torba yasa teklifinin bu hafta görüşülmesi bekleniyor. Teklif, Türkiye’de hekimlerin mesleklerini yapma özgürlüğünü kısıtlayan düzenlemeler içeriyor.

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu, 2019 yılı bütçe mesaisine devam edecek. Komisyonda bakanlıklar ve kurumların bütçelerinin görüşme takvimi şöyle: 12 Kasım Pazartesi: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı.

13 Kasım Salı: Sağlık Bakanlığı, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı.

14 Kasım Çarşamba: Dışişleri Bakanlığı, AB Başkanlığı, Türk Akreditasyon Kurumu.

15 Kasım Perşembe: İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı.

16 Kasım Cuma: Tarım ve Orman Bakanlığı, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu, Orman Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye Su Enstitüsü. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Süperpak'ta patrondan grev kırıcılığı

SONRAKİ HABER

‘Sayıştay ve medya görevini yerine getirdi, sıra adalette’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...