11 Kasım 2018 10:17

‘İmza ve Ötesi’ için tanıtım etkinliği yapılacak

Mülkiyeliler Birliği, ‘İmza ve Ötesi-Barış İçin Akademisyenler Anlatıyor’ adlı kitap için salı günü tanıtım toplantısı düzenleyecek.

'İmza ve Ötesi' kitap kapağı

Paylaş

1402 Sayılı Sıkıyönetim Yasası’yla ihraç edilen bilim insanlarının katılacağı etkinlik, salı günü 18.30’da birliğin genel merkezinde gerçekleşecek.

Nurettin Öztatar’ın hazırladığı ve Ütopya Yayınevi tarafından basılan kitapta, KHK ile üniversitelerden uzaklaştırılan Dr. Elçin Aktoprak, Dr. Özlem Albayrak, Dr. Faruk Alpkaya, Prof. Dr. Aykut Çoban, Doç. Dr. Yücel Demirer, Dr. Dinçer Demirkent, Doç. Dr. Benan Eres, Dr. Ertan Ersoy, Prof. Dr. Banu Beliz Güçbilmez, Prof. Dr. Ahmet Haşim Köse, Doç. Dr. Murat Sevinç, Dr. Mustafa Şener, Dr. Yasemin Özgün, Dr. Ece Öztan, Doç. Dr. Aynur Özuğurlu, Prof. Dr. Ayşen Uysal, Dr. Barış Ünlü ve Dr. Zafer Yılmaz’la yapılan söyleşiler yer alıyor. Prof. Dr. Korkut Boratav, Prof. Dr. Baskın Oran ve Prof. Dr. Taner Timur’la üniversitelerde yaşanan tasfiyeye ilişkin söyleşilerin yanı sıra Prof. Dr. Cem Eroğul’un bir yazısı da bulunuyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kitap fuarında ‘Selim İleri Edebiyatı’ konuşuldu

SONRAKİ HABER

Yönetmen Suat Eroğlu'ya yumruk atan Hak-İş yöneticisine ceza

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...