10 Kasım 2018 09:03

Gazeteci Nazlım’ın evine giden polis aileyi tehdit etti: Tepenizdeyiz

Ankara'da dün düzenlenen operasyon kapsamında MA muhabiri Deniz Nazlım'ın evine giden polis Nazlım'ı evde bulamayınca aileyi tehdit etti.

Fotoğraf: MA

Paylaş

Ankara’da düzenlenen operasyon kapsamında evine baskın düzenlenen ve evde bulunmadığı için gözaltına alınamayan MA muhabiri Deniz Nazlım’ın ailesinin tehdit edildiği iddia edildi.
 
Ankara’da düzenlenen operasyon kapsamında Mezopotamya Ajansı (MA) muhabiri Deniz Nazlım hakkında da gözaltı kararı verildi. 

Dün sabaha karşı gazeteci Nazlım’ın evine giden polisler, evde bulunan anne ve babasını tehdit etti. Gazeteci Nazlım için “oğlunuz yasadışı işler yapıyor” diyen polis, ailenin karşı çıkması üzerine “bundan sonra tepenizdeyiz” tehdidinde bulundu. Nazlım evde bulunmadığı için gözaltına alınamadı.
 
Operasyon kapsamında KHK’yle ihraç edilen akademisyen Cenk Yiğiter ile HDP MYK Üyesi ve Gençlik Sözcüsü Tuna Aydın’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

ASILSIZ İHBARLARLA GÖZALTI

Gazeteci Nazlım, 14 Ağustos 2017 tarihinde “eylem yapacak” şeklinde bir ihbar sonucu gözaltına alınmış ve emniyetten serbest bırakılmıştı. 24 Haziran seçimlerinden bir gün önce de Nazlım hakkında yine benzer bir ihbar sonucu gözaltı kararı çıkartılmış ve savcılık ifadesi ardından serbest bırakılmıştı. (Ankara/MA)

ÖNCEKİ HABER

Bir kenti bütünleştiren direniş: TARİŞ

SONRAKİ HABER

Galatasaraylı Rodrigues ve Donk'a verilen cezalar onandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...