10 Kasım 2018 04:42

7'şer eksiği bulunan Kayserispor ve Galatasaray'ın muhtemel 11'leri

Süper Lig'in 12. haftasında bugün yapılacak Kayserispor-Galatasaray maçında iki takımın da yedişer eksiği bulunuyor.

Fotoğraf: Müzahim Zahid Tüzün/AA

Paylaş

Süper Lig'in 11. haftasında sahasındaki Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylarda Teknik Direktör Fatih Terim ve yardımcısı Hasan Şaş'la birlikte 3 futbolcusu ceza alan Galatasaray'ın ve 7 eksiği bulunan Kayserispor'un maça hangi 11'lerle çıkacağı merak konusu.

Bu akşam saat 19.00'da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak maçta PFDK tarafından cezalandırılan Teknik Direktör Fatih Terim, yardımcısı Hasan Şaş ve futbolcular Ryan Donk, Badou Ndiaye, Garry Rodrigues görev yapamayacak. Bu futbolcuların yanı sıra sakatlığı bulunan Emre Akbaba, Yuto Nagatomo, Fernando ve Eren Derdiyok da sahaya çıkamayacak.

Bu şartlarda Galatasaray'ın Kayserispor karşısına kalede Muslera, savunmada Mariano, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Martin Linnes, orta sahada Selçuk İnan, Celil Yüksel, Younes Belhanda, hücum hattında ise Sofiane Feghouli, Henry Onyekuru ve Sinan Gümüş 11'iyle çıkması bekleniyor.

PFDK'nin 7 maç ceza verdiği Terim ile 8 müsabakayla cezalandırılan Hasan Şaş, karşılaşmada takımın başında bulunmayacak. Maçta Galatasaray'ı yardımcı antrenörler Ümit Davala ile Levent Şahin idare edecek.

KAYSERİSPOR'UN EKSİKLERİ

Kayserispor'un ise Silviu Lung, Tiago Lopes, Oleksandr Kucher, Cristian Sapunaru, Atila Turan, Şamil Çinaz, Rajko Rotman, Bilal Başacıkoğlu, Bernard Mensah, Silvestre Varela, Umut Bulut 11'iyle sahada olması bekleniyor.

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Sakıb Aytaç, Oğuzhan Berber, Hasan Hüseyin Acar, Deniz Türüç, Levent Gülen, sakatlığı tam geçmeyen Artem Kravets ve kırmızı kart cezalısı Kana Biyik forma giyemeyecek.

GALATASARAY, LİDERİN 4 PUAN GERİSİNDE

Galatasaray, haftaya 20 puanla, lider Başakşehir'in 4 puan gerisinde ikinci girdi. Ancak Yeni Malatyaspor, Trabzonspor'u 5-0 yendiği müsabaka sonrası maç fazlasıyla ikinciliğe yükseldi.

Ertuğrul Sağlam'ın çalıştırdığı Kayserispor ise 11 hafta sonunda topladığı 12 puanla 12. sırada yer alıyor.

GÜNÜN PROGRAMI

Süper Lig'de günün ilk maçları 13.30'da BB Erzurumspor-Göztepe ve Konyaspor-Ankaragücü arasında oynanacak. 16.00'da ise lider Başakşehir, Rizespor deplasmanına çıkacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

'Suudi Arabistan Kaşıkçı konusunda bağımsız soruşturmayı kabul etmez'

SONRAKİ HABER

Trump'tan Macron'a: Avrupa önce NATO’ya olan borcunu ödesin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa