09 Kasım 2018 18:09

Trabzonspor'a Malatya'da şok: Yeni Malatyaspor 5-0 Trabzonspor

Süper Lig'in 12. haftasında Malatya'da Trabzon'u ağırlayan Yeni Malatyaspor, 5-0'lık farklı bir skorla maçtan galip ayrıldı.

Fotoğraf: Volkan Kaşik/AA

Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 12. haftanın ilk maçında Trabzonspor'u konuk eden Yeni Malatyaspor, rakibini 5-0 mağlup etti. Malatyaspor'un gollerini Guilherme (36,64) Danijel Aleksic (38,48) ve Khalid Boutaib (51) kaydetti.

Trabzonspor Onur, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Onazi, Sosa, Olcay, Abdülkadir, Nwakaeme, Rodallega 11'iyle maça başlarken Yeni Malatyaspor ise Farnolle, Chebake, Mina, Sadık, Erkan, Ahmed, Murat Yıldırım, Guilherme, Aleksic, Adem, Boutaib ile sahaya çıktı.

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı ve Mustafa Akbaş'ın sakatlık sebebiyle yer bulamazken Burak Yılmaz Malatya kadrosuna alınmadı.

Yeni Malatyaspor'da ise Ertaç Özbir, Mitchel Donald, Seth Sincere ve Ömer Şişmanoğlu sakat oldukları için kadroda yer almadılar.

Yeni Malatyaspor, bu sezon evinde Fenerbahçe'yi 1-0, Rizespor'u 1-0 ve Galatasaray'ı da 2-0 yenmişti. Trabzonspor'u da farklı mağlup eden Malatya ekibi puanını 21'e yükseltti. Bordo mavililer ise 16 puanda kaldı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

ABD Başkanı Trump'tan gazetecilere engel

SONRAKİ HABER

Numan Kurtulmuş EYT'yi seçim sonrasına öteledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...