Şiddete uğradı, şikayetleri dikkate alınmadı

İki yıldır eski sevgilisinden şiddet gören B.K: Defalarca şikayette bulundum. Her defasında ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

09 Kasım 2018 09:31
Son Güncellenme Tarihi: 09 Kasım 2018 09:58
Paylaş

İstanbul Sultangazi'de yaşayan B.K. (40), “Bülent K. beni sürekli rahatsız ve tehdit ediyor. Arkadaşlık ve evlilik teklifinde bulundu. Kendisini tanımam için biraz zamana bıraktık. İlk üç ayımız iyi geçti. Daha sonra huzursuzluklar ve kavgalar başladı. Evlilik konusunda da geri adım attı. Ben de kendisinden uzaklaşmaya çalıştım. Ben uzaklaştıkça o benim peşimi bırakmadı" dedi.

B.K., Bülent K., hakkında birçok kez şikayette bulunduğunu belirtti. 1 hafta önce darp edildiği günü anlatarak, "Yaklaşık 1 hafta önce evime gelerek, benim telefonumda olduğunu iddia ettiği bir fotoğrafı göstererek beni darp etti. Bu fotoğraf üzerinden beni tehdit etti. Daha sonra gitti. Ben yakın bir arkadaşımı arayarak yardım istedim. Arkadaşım eve gelerek beni hastaneye götürdü” dedi.

“Defalarca kendisi hakkında şikayette bulunmuştum. İfadesi alındıktan sonra hep serbest bırakıldı” diyen B.K. uğradı şiddet karşısında bir kaç defa hastanelik olmuş.

"Bülent K.'nın tehditleri halen devam ediyor" diyen B.K. "Bana 10 gün içerisinde İstanbul'u terk etmem yönünde bir mesaj attı. Eğer terk etmezsem beni öldüreceğini söyledi. Yine kendisinden şikayetçi oldum. İfade için karakola çağrılmış. Bana karakoldan mesaj atarak, 'Bak yine karakoldayım. Sen de buradan gitmezsen, senin de sonun olacak’ diyerek tehditlerini sürdürmeye devam ediyor" şeklinde konuştu. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Uzundere'den kovulan JES şirketi gözünü Menemen'e dikti

SONRAKİ HABER

Kayseri'de kadınlar, Flormar işçileri için bir araya geliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa