19 Eylül 2012 10:06

HAS Parti kendini feshetti

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) düzenlediği olağanüstü kongreyle kendini feshetti. Kongrede oy kullanan 179 delegeden 165’i fesih yönünde oy kullandı.Partinin eski İstanbul İl Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu kapanma kararına karşı olduğunu belirtirken eski Genel Başkan Numan Kurtulmuş’un AKP’ye geçmesi

HAS Parti kendini feshetti
Paylaş

Partinin eski İstanbul İl Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu kapanma kararına karşı olduğunu belirtirken eski Genel Başkan Numan Kurtulmuş’un AKP’ye geçmesi bekleniyor.

Bekaroğlu, oylama önce yaptığı konuşmada iki yıl önce bir amaç için bir araya geldiklerini ve bunu gerçekleştirmek için çok çalıştıklarını anlattı. Bir başka partiye katılmak isteyenlerin katılabileceğini, ancak partinin geleceği ile ilgili kararı kalanların vermesi gerektiğini ifade eden Bekaroğlu, AKP'nin Türkiye'nin en güçlü iktidarını oluşturduğunu ancak ülkeyi daha iyi yönetilen, daha demokratik ve şeffaf bir ülke haline getirmediğini söyledi.

Bekaroğlu, kendisinin AKP'ye katılmak konusunda ikna olmadığını vurguladı.

HAS Parti'nin misyonunu devam ettireceklerini bildiren Bekaroğlu'nun konuşmasının ardından, partinin kapatılmasını isteyenler ile istemeyenler arasında kısa süreli arbede ve tartışma yaşandı. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Askeri Savcılık: Jeti füze düşürdü

SONRAKİ HABER

EMEP’ten zehirlenmeyle ilgili açıklama

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa