09 Kasım 2018 07:24

Tuğba Ekinci şiddeti övdü: Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır

Tuğba Ekinci, kadına şiddeti olağanlaştırmaya çalıştı: Bir bayan olarak erkeklerin üstüne çok gitmemek lazım. Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır.

Ekran Görüntüsü: Habertürk TV

Paylaş

Oyuncu Ahmet Kural’ın Şarkıcı Sıla’yı darbettiği iddialarıyla ilgili olarak şarkıcı Tuğba Ekinci, Ahmet Kural’ı savundu, kadına şiddeti normalleştirmeye çalıştı. Tuğba Ekinci şiddet gören kadını suçlayarak “Böyle şeylere maruz kalmamak için, bir bayan olarak erkeklerin üstüne çok gitmemek lazım. Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır. Ben ilişkilerin tatlı-sert olmasından yanayım” dedi.

'ERKEKLERİN ÜZERİNE ÇOK GİTMEMEK LAZIM'

Habertürk TV’de yayınlanan ve ‘Kadına yönelik şiddet’ konulu ‘Nedir Ne Değildir?​’ programına konuk olan Tuğba Ekinci’nin sözleri tartışmalara neden oldu. Kadına yönelik şiddeti değerlendiren Tuğba Ekinci, “Böyle şeylere maruz kalmamak için, bir bayan olarak erkeklerin üstüne çok gitmemek lazım. Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır. Ben ilişkilerin tatlı-sert olmasından yanayım. Bu zihniyetle mücadele etmek şiddetle mücadele etmekten daha zor. Türk kadını normal adam ile anlaşamıyor. Hafif buluyor. Nerede kazak adam, bu daha erkek diyor. Türk kadını güzel adamları light buluyor. Bu beni koruyamaz” dedi.

ŞİKAYETİ DE ELEŞTİRDİ

Ekinci, Sıla’nın Ahmet Kural tarafından şiddete maruz kalmasına ilişkin daha önce Sıla’nın şikayette bulunmasını hedef alan “Küçük çocuk gibi sizin kadar güçlü bir bayana, ses sanatçısına bu şikayeti yakıştıramadım” ifadelerini kullanmıştı. 

Ekinci’nin sözleri sosyal medyada tepki çekti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sultangazi'de beton mikseri devrildi; sürücüsü yaralandı

SONRAKİ HABER

TEİS: Yardımcı eczacılık uygulaması kaldırılmalı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...