08 Kasım 2018 12:13

Doğu Ekspresi için esnafa çağrı: Bal veren turizm arısını öldürmeyelim

Kars Oteller ve Lokantalar Derneği Başkanı Halit Özer, Doğu Ekspresi konusunda esnafa ‘fahiş fiyat’ uyarısında bulundu.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Kars Oteller ve Lokantalar Derneği (KARSOD) Başkanı Turizm İşletmecisi Halit Özer, son yıllarda çok büyük ilgi gören Doğu Ekspresi konusunda esnafa çağrıda bulundu. Özer, “Bal veren kış turizm arısını öldürmeyelim. Ve bu durumu fırsatçılığa çevirip fahiş fiyatlar ile geri tepmeyelim” dedi.

Gerek turizmciler, esnaflar, taksiciler, transferciler, tur firmaları, kaşar peynirciler, acenteler ve gerekse otel ve restoranlar ile sanat değerleri olan ozanlarına, gösteri gruplarına meslek kuruluşlarına seslenen Özer, “Geçen yıl ki hassasiyet ilgi ve alakaları ile gelen konuklara yardımcı olmaları temiz-uygun-kaliteli hizmetlerine aynı şekli ile devam etmeliyiz. Böyle yapabilirsek ancak ve ancak önce memleketimiz sonra da bizler kazanabiliriz. Bu bal veren kış turizm arısını öldürmeyelim. Bu durumu fırsatçılığa çevirip fahiş fiyatlar ile geri tepmeyelim. Gerektiğinde bir birilerimizi ikaz edelim, uyaralım, eleştirelim düzgün yapmak için ne gerekiyorsa hep beraberce yapalım” dedi.

2018 KARS KIŞ TURİZMİ BAŞLADI

Geçen yıl gerek aslı olmayan şişirme haberler, olumsuz eleştiriler ve aslı olmayan fiyat politikalarının çok sayıda insanı üzdüğüne de dikkat çeken Özer, şöyle konuştu:

“Bizlere düşen bu aslı olmayan haberlere itibar etmeden işimize tüm düzgünlüğümüz ile devam etmektir. Elbette ki gelen konuklar arasında da olumsuz kişi ya da kişiler vardır.  Her şeylere itiraz eden hiç bir şey beğenmeyen kişiler ve de guruplar vardır.  Olacaktır da ancak onların bu bakış açılarına ve de davranışlarına karşılık bizler Kars ve Karslı olarak misafirperverliğimizden asla ve asla taviz vermeden devam etmeliyiz.  Bu nedenle Kasım 2018 ayı itibari ile başlayan Kars Kış turizmi startı verilmiştir. Kars’a Kars halkına ve de Kars Turizmine hayırlı uğurlu olsun. Umut ederim ki 2019 yılı kış sezonu bitince gerek Turizm işletmecilerimiz gerekse ilimize gelen konuklar memnun bir şekilde ayrılarak bu hedefi bir sonra ki yıllara taşımaları uğraşı ile devam ederiz.” (Kars/DHA)

ÖNCEKİ HABER

CHP'de 'Türkçe ezan' tartışması: Öztürk Yılmaz disipline sevk edildi

SONRAKİ HABER

Veli Saçılık'ın engelli aracına el konuldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...