08 Kasım 2018 09:40

Neco'ya, eşine şiddetten 3 ay uzaklaştırma cezası verildi

Şarkıcı ve Oyuncu Neco'ya eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle 3 ay evden uzaklaştırma cezası verildi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Bodrum'da yaşayan Şarkıcı ve Oyuncu Neco'ya, eşi İdil Erge'ye şiddet uyguladığı gerekçesiyle 3 ay evden uzaklaştırma cezası verildi. Bu durumun ilk olmadığı, geçen yıl Neco'nun yine eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle 1 ay evden uzaklaştırma alarak, para cezasına çarptırıldığı öğrenildi.

'Neco' ismiyle bilinen Nejat Özyılmazel (70), eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle adliyelik oldu. Neco'nun geçen yıl da İdil Erge'yi darbettiği öne sürüldü. Yaşanan olayda İdil Erge'nin gözünden, göğsünden ve elinden yaralanarak hastanelik olduğu ileri sürüldü. Olayın ardından darp raporu alarak Neco'dan şikayetçi olan Erge'nin, daha sonra şikayetinden vazgeçtiği ortaya çıktı. Olayın adliyeye intikal etmesi nedeniyle suçun işlendiğini sabit gören adli makamların, Neco'ya 1 ay evden uzaklaştırma ve TCK'nın 86/2 maddesi gereğince kasten yaralama suçundan adli para cezası verdiği belirtildi.

Bu olaydan sonra Neco'nun bir süredir eşi Erge'ye psikolojik şiddet uyguladığı, tehdit ettiği iddia edildi. Erge'nin, bir süre önce Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi olduğu öğrenildi. Bunun üzerine konunun adliyeye intikal ettirildiği ve Neco hakkında 3 ay daha evden uzaklaştırma verildiği belirtildi.

İdil Erge'nin yeniden fiziksel şiddet görme endişesi ile boşanma davası açmaya hazırlandığı, Neco'nun ise eşi ile aynı evde kalmayı sürdürdüğü öğrenildi. (Muğla/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Vatan Şaşmaz'ın cesedinin görüntülerini yayanlar hakim karşısına çıktı

SONRAKİ HABER

8 Kasım Dünya Şehircilik Günü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...