19 Eylül 2012 07:23

TSK ‘askeri casusluk’ tartışmalarına yanıt verdi

GENELKURMAY Başkanlığı, kamuoyunda ‘askeri casusluk’ soruşturması olarak adlandırılan soruşturma ile ilgili resmi sitesinden yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, “Söz konusu soruşturma kapsamında bugüne kadar hiçbir TSK personeli casusluk suçu iddiası ile tutuklanmamıştır. Tutuklama kararlarından, personelin örg&uum

TSK ‘askeri casusluk’ tartışmalarına yanıt verdi
Paylaş

GENELKURMAY Başkanlığı, kamuoyunda ‘askeri casusluk’ soruşturması olarak adlandırılan soruşturma ile ilgili resmi sitesinden yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, “Söz konusu soruşturma kapsamında bugüne kadar hiçbir TSK personeli casusluk suçu iddiası ile tutuklanmamıştır. Tutuklama kararlarından, personelin örgüt üyeliği/gizli bilgi ve belge bulundurmak suçlarından dolayı tutuklanmalarına karar verildiği anlaşılmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, soruşturmanın gizliliği nedeniyle hakkında işlem yapılan TSK personelinin gizli belgeleri elde edip etmedikleri, hangi personelin hangi tarihte hangi belgeleri elde ettikleri, bu belgeleri hangi maksatla bulundurdukları konularında Genelkurmay Başkanlığı’nda bilgi ya da belgenin bulunmadığı da belirtildi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul’da BDP binasına saldırı

SONRAKİ HABER

Erdoğan, Obama ile görüştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...