06 Kasım 2018 11:26

Trabzonspor, Burak Yılmaz'a 500 bin lira para cezası verdi

Burak Yılmaz'a, Bursaspor maçında oyundan alınırken taraftar ve teknik heyete yönelik davranışları nedeniyle 500 bin lira ceza verdi.

Fotoğraf: Mustafa Çiftçi/AA

Paylaş

Trabzonspor futbolcusu Burak Yılmaz'a 500 bin lira para cezası verildiği bildirildi. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor maçında oyundan alınırken taraftarlara ve teknik heyete yaptığı davranış nedeniyle Burak Yılmaz'a yönetim olarak 500 bin lira para cezası verdiklerini söyledi.

Ağaoğlu, "Burak'a şu anda 500 bin lira para cezası verildi. Bunun haricinde yönetimin uyguladığı herhangi bir ceza yok. Burak, bizim sözleşmeli futbolcumuzdur" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor, evinde Bursaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Pazar günü oynanan maçın 71. dakikasında oyundan çıkarılan Burak Yılmaz, ıslıklanarak yerini Ekuban’a bırakmıştı. Gelen tepkilerin ardından Burak Yılmaz, tribünlere ve teknik direktör Ünal Karaman'a el kol hareketleri yapmış ve direkt soyunma odasına gitmişti.

Ünal Karaman, maç sonu yayıncı kuruluşa şunları söylemişti:

“Oyuncular, sinir sistemiyle iş yapan insanlar. Oyuncuların bu tür durumlarda farklı davranışlar olabiliyor. Biz bir camiayı temsil ediyoruz ve bu bir takım oyunu. Ben dahil hepimizin sorumlulukları var. Hep ben mantığı doğru değil. Böyle bir tercihte bulunduk. Yaptığı hareket doğru değil. Konuşacağız kendisiyle ve bir karar alacağız.” (SPOR SERVİSİ)

 

ÖNCEKİ HABER

‘İki başlı yargılama var deliller karartılıyor’

SONRAKİ HABER

Erdoğan’ı eleştiren tablo Almanya’da sansürlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...