06 Kasım 2018 05:16

Yavuz Bahadıroğlu, Bakan Selçuk'un Sıla'yı aramasından rahatsız oldu

Akit yazarı Yavuz Bahadıroğlu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un şiddete maruz kalan Sıla'yı aramasından rahatsız oldu.

Ekran görüntüsü, TRT'de yayınlanan 'Pelin Çift ile gündem ötesi' programından alınmıştır.

Paylaş

Akit yazarı Yavuz Bahadıroğlu, Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'un, eski erkek arkadaşı Ahmet Kural'dan sözlü ve fiziksel şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olan şarkıcı Sıla'yı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmesinden rahatsız oldu.

Bahadıroğlu, 6 Kasım tarihli " 'Salâ' ve 'Sıla'! " başlıklı yazısında "Ben olsam öncelikle; 'Kocanız mı dövdü' diye sorardım. Çünkü Aile Bakanı’nın sorması gereken sorunun 'aile' ile ilişkili olması lâzım… 'Kocam değil, erkek arkadaşım dövdü' dediği anda da, 'Ne haliniz varsa görün!' deyiverir, telefonu yüzüne kapatırdım!" ifadelerini kullandı.

Bahadıroğlu'nun yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Türkiye Cumhuriyeti Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Yenikapı mitingine “Show” diyen, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı hakkında, “Tayyip ya ölü ya diri ele geçirilecek, başka çözüm yok” diye twit atan Sıla’yı arayarak “Geçmiş olsun” diyor.

Ben olsam öncelikle; “Kocanız mı dövdü” diye sorardım. Çünkü Aile Bakanı’nın sorması gereken sorunun “aile” ile ilişkili olması lâzım…

“Kocam değil, erkek arkadaşım dövdü” dediği anda da, “Ne haliniz varsa görün!” deyiverir, telefonu yüzüne kapatırdım!

Tüm saldırılara rağmen, Türkiye’nin en güçlü kurumu hâlâ ailedir. Aile Bakanlığı, aile yapısını tarumar etmek isteyenlere destek için değil, yapıyı korumak için kurulmuştur."

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Sıla, eski sevgilisi Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na gelen Sıla, Ahmet Kural'a karşı 3 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Olayın ardından Sıla'ya destek mesajları yağmış, Ajhmet Kural ise oldukça sert şekilde eleştirilmişti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da Sıla'yı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Sıla'ya şiddete karşı sessiz kalmadığı için teşekkür edem Bakan Selçuk, bakanlık olarak Sıla'nın yanında olduklarını ifade etmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sayıştay: Fikret Çöker'in görevi, kendi talebiyle değiştirildi

SONRAKİ HABER

Göğsüne kızgın demir saplanan işçi hayatını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...