05 Kasım 2018 13:50

Rektörden, öğrenciye 'cinsiyetçi küfür' cevabı: Biber mi sürelim?

Akdeniz Üniversitesi Rektörü, cinsiyetçi küfürden şikayet eden öğrencisine 'Ne yapalım ağızlarına biber mi sürelim' cevabını verdi.

Ekran görüntüsü, Rektör Mustafa Ünal'ın sosyal medya hesabından alınmıştır. 

Paylaş

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal, bir öğrencisinin, "Kendi kampüsümüzde ağza alınmayacak cinsiyetçi küfürle maç izleyen erkeklerin seviyesiz tezahüratlarına maruz kalmak zorunda mıyız? Ne zaman kontrol edilmeye başlanacak bunlar" sözlerine, "Ne yapalım ağızlarına biber mi sürelim" diye cevap verdi. 

Akdeniz Üniversitesi’nde okuyan Nuran Çal, hafta sonu üniversite içerisinde bulunan bir kafeye Galatasaray ile Fenerbahçe maçını izlemeye gitti. Burada erkeklerin cinsiyetçi küfürler ettiğini iddia eden Nuran Çal, durumu sosyal medya hesabı üzerinden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal’a anlatarak, “Kendi kampüsümüzde ağza alınmayacak cinsiyetçi küfürlerle maç izleyen erkeklerin seviyesiz tezahüratlarına maruz kalmak zorunda mıyız? Ne zaman kontrol edilmeye başlanacak bunlar” diye yazdı.

Rektör Ünal ise bu mesaja “Ne yapalım Nuran ağızlarına biber mi sürelim” diye cevap verdi.

Daha sonra Nuran Çal ile bir araya gelen Rektör Ünal, "Erkek öğrencilerimizden özellikle kız öğrencilerimizin bulunduğu ortamlarda daha dikkatli ve centilmen davranmalarını bekliyoruz" mesajını paylaştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Antep’te Uluslararası Şiir Festivali düzenlendi

SONRAKİ HABER

Çanakkale'de termik santralde iş cinayeti: 1 işçi yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...