05 Kasım 2018 12:58

Galatasaray, yarın Almanya deplasmanında

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta maçında yarın Almanya’nın Schalke 04 takımına konuk olacak.

Kolaj: Evrensel

Paylaş

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta maçında yarın Almanya'nın deplasmanında olacak. 

Galatasaray, Almanya’nın Schalke 04 takımı ile karşılaşacak. Gelsenkirchen kentindeki AufSchalke Arena’da oynanacak maç, TSİ 23.00’te başlayacak.

Schalke 04’ün yanı sıra Rusya’dan Lokomotiv Moskova ve Portekiz’den Porto takımlarının yer aldığı D Grubu’nda birer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetle 4 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip, 3. sırada bulunuyor. Alman ekibi ise 1 galibiyet, 2 beraberlikle 5 puan topladı ve grupta 2. sırada yer aldı.

İki takım arasında İstanbul’da oynanan maç, 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı. Grubun diğer maçında ise aynı saatte lider Porto ile puanı bulunmayan Lokomotiv Moskova, Portekiz’deki Dragao Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Schalke 04 ile Galatasaray arasındaki müsabakayı, İskoçya Futbol Federasyonundan William Collum yönetecek. Collum’un yardımcılıklarını David McGeachie ile Graeme Stewart üstlenecek.

SAKATLARIN DURUMU

Ameliyat edilen Emre Akbaba ile Yuto Nagatomo, yarınki müsabakada forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok ile Fernando Reges’in durumları ise belirsizliğini koruyor. 

Mavi-beyazlı ekipte kaleci Ralf Fahrmann, savunma oyuncusu Hamza Mendyl ile hücum futbolcusu Cedric Teuchert’in sakatlıkları bulunuyor.

275. AVRUPA KUPASI MAÇI

Galatasaray, Avrupa kupalarında 275. karşılaşmasına çıkacak.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında daha önce çıktığı 274 müsabakanın 99’undan galibiyetle ayrıldı. 103 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 72 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Avrupa’da rakip fileleri 373 kez havalandıran sarı-kırmızılar, kalesinde ise 405 gole engel olamadı.

Sarı-kırmızılı takım, Schalke 04 müsabakasını kazanması durumunda, Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetini elde edecek. (AA)

ÖNCEKİ HABER

Çekmeköy'de göçük: 5 işçi kurtarıldı

SONRAKİ HABER

İşsizlik intiharın eşiğine getirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...