05 Kasım 2018 06:23

Meteorolojiden yağmur uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu Karadeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu için sağanak uyarısı yaptı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, yarın Türkiye'nin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin edilirken, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu (Kars ve Ardahan hariç) ve Güneydoğu Anadolu’da aralıklı yağmur ve sağanak bekleniyor.

Yağışların Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman ve Şırnak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken, gece ve sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve puslu hava öngörülüyor.

Ayrıca Meteorolojiden yapılan açıklamada yağışların; Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman ve Şırnak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar) karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması uyarısı da yapıldı.

MARMARA

Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Denizlerde fırtına beklenmiyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Enflasyon 15 yılın zirvesini gördü!

SONRAKİ HABER

İtfaiyede düzenlenen defile, daire başkanını görevden etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...