18 Eylül 2012 15:19

İşçileri taşıyan araç kaza yaptı: 9 ölü

Çankırı'da işçileri taşıyan minibüsün karşı yönden gelen otomobile çarpması sonucu 9 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ise yaralandı.Alınan bilgiye göre, Çankırı'nın Ilgaz İlçesi sanayi mevkiinde, tuğla fabrikasında çalışan işçileri taşıyan 57 DE 199 plakalı minibüs, karşı yönde

İşçileri taşıyan araç kaza yaptı: 9 ölü
Paylaş

Çankırı'da işçileri taşıyan minibüsün karşı yönden gelen otomobile çarpması sonucu 9 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çankırı'nın Ilgaz İlçesi sanayi mevkiinde, tuğla fabrikasında çalışan işçileri taşıyan 57 DE 199 plakalı minibüs, karşı yönden gelen 34 EL 9969 plakalı otomobille çarpıştı. Kazaya ilişkin açıklama yapan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, kazada 9 kişinin yaşamını yitirdiğini, 1 kişinin ise yaralandığını belirtti.
Kaza nedeniyle karayolu saatlerce ulaşıma kapanınca her iki yönde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (ÇANKIRI)


Kırıkkale-Kayseri kara yolunda meydana gelen trafik kazasında da 4 kişi yaralandı. Yaralananlar arasında okula gitmek için yola çıkan mevsimlik işçi çocuklarının da olduğu öğrenildi.

Ankara’dan Diyarbakır’a giden Refik Ekici’nin kullandığı 47 DD 569 plakalı araç, Hasandede rampasında kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Kazada araç sürücüsü Refik Ekici, Vedat Ekici ile ilköğretim okulu öğrencileri Salih Ertaş (9) ve Mehmet Ertaş (10), yaralandı. Yaralılar Kırıkkale’de bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı.

ÖNCEKİ HABER

Eğitimde dört dörtlük eziyet

SONRAKİ HABER

İşçinin anayasası için mücadeleyi başlattılar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa