18 Eylül 2012 11:33

Güven Elektrik işçilerine EMEP'ten ziyaret

Güven Elektrik Fabrikasının taşınmasının ardından tazminatları verilmeden işten atılan 265 işçinin direnişi devam ediyor.Güven Elektrik’in de bağlı bulunduğu Cankurtaran Holding önünde direnişte olan işçilere dün Emek Partisi (EMEP) Beyoğlu İlçe örgütü destek ziyaretinde bulundu.“İş, ekmek, &

Güven Elektrik işçilerine EMEP'ten ziyaret
Paylaş

Güven Elektrik’in de bağlı bulunduğu Cankurtaran Holding önünde direnişte olan işçilere dün Emek Partisi (EMEP) Beyoğlu İlçe örgütü destek ziyaretinde bulundu.

“İş, ekmek, özgürlük”, “Yaşasın işçilerin birliği halkların kardeşliği”, “Güven işçisi yalnız değildir” sloganlarının atıldığı ziyarette konuşan EMEP İlçe yöneticisi, Güven Elektrik işçilerinin mücadelesini Evrensel’den öğrendiklerini ifade etti. 

“Dün de Roseteks işçilerini ziyaret ettik, onlar da sizin gibi tazminatları verilmeden kapının önüne koyuldu. Oradaki kardeşlerimiz de sizin gibi onurlu mücadelelerini yürütüyorlar. İşçi sınıfının partisi olarak EMEP’e düşen görev de bu direnişleri desteklemek ve büyütmektir” diyen ilçe yöneticisi, işçi sınıfının saldırılara karşı ortak mücadele etmesi gerektiğini söyledi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İzmir'de şube başkanları toplandı

SONRAKİ HABER

Okullar da çocuklar da hazır değil

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa