18 Eylül 2012 09:55

Bakanlık’tan, tutuklu belediye başkana davetiye!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı 15 Eylül’de düzenlediği toplantı için 7 Haziran’da gözaltına alınan ve tutuklanan BDP’li Özalp Belediye Başkanı Murat Durmaz’a davetiye gönderdi.Van ve ilçelerinde BDP’li belediyelere dönük ‘KCK’ adı altında gerçekleştirilen operasyonlarda gö

Bakanlık’tan, tutuklu belediye başkana davetiye!
Paylaş

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı 15 Eylül’de düzenlediği toplantı için 7 Haziran’da gözaltına alınan ve tutuklanan BDP’li Özalp Belediye Başkanı Murat Durmaz’a davetiye gönderdi.
Van ve ilçelerinde BDP’li belediyelere dönük ‘KCK’ adı altında gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan ve tutuklanan Özalp Belediye Başkanı Murat Durmaz’ın tutuklanmasının üzerinden 3 buçuk ay geçti. Ancak Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, tutuklamalardan habersiz olacak ki; Durmaz’a bir toplantıya katılması için davetiye gönderdi. 15 Eylül tarihinde Elite World Van Hotel’de gerçekleştirilen “Kentsel dönüşümde sektörler buluşuyor” toplantısı için gönderilen davetiyenin toplantıdan 3 gün sonra belediyeye gelmesi ise dikkat çeken diğer bir nokta oldu. (Van/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

‘Diyarbakır Cezaevi müze olsun’

SONRAKİ HABER

Kaçırılan askerlerin aileleri de ‘Barış Yürüyüşü’nde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...