18 Eylül 2012 09:42

Başbakan Erdoğan Celili ile görüştü

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Başkanı Said Celili’yi Başbakanlık Merkez Bina’da kabul etti.  Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı buluşma yaklaşık iki saat sürdü. Celili, görüşmeden sonra Başbakanlıktan Davutoğlu ile ayrıldı.KARŞILAMAYI UNUTTULARErdoğan ve Celili

Başbakan Erdoğan Celili ile görüştü
Paylaş

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Başkanı Said Celili’yi Başbakanlık Merkez Bina’da kabul etti.  Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı buluşma yaklaşık iki saat sürdü. Celili, görüşmeden sonra Başbakanlıktan Davutoğlu ile ayrıldı.

KARŞILAMAYI UNUTTULAR

Erdoğan ve Celili arasındaki toplantı kadar, toplantı öncesi Celili’nin kapıda kalması da dikkat çeken bir nokta oldu. Başbakanlıka gelen Said Celili ve İran’ın Ankara Büyükelçisi Bahman Hüseyinpur, karşılayan olmayınca şaşkınlık yaşadı. Hüseyinpur, kapıda iki kez saatini bakarak randevu saatini kontrol etti. Basını selamladıktan sonra Başbakanlık merdivenlerinden çıkan Celili ve Hüseyinpur, kapıda, içeriden çıkan bir yetkili tarafından karşılanarak içeri alındı. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul’da KCK operasyonu

SONRAKİ HABER

Çanakkale’deki selde iki kişi kayboldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...