18 Eylül 2012 06:20

ABD ve Suudilerin desteklediği devrim, devrim olamaz!

Britanya’da Filistin’e desteği ve anti emperyalist çıkışlarıyla tanınan sosyalist kökenli İşçi Partisi milletvekili George Galloway Lübnan’dan yayın yapan El-Mayadeen televizyonunda bir programa katıldı.Adilmedya.com'un yansıttığı habere göre Suriye’de her iki tarafın da kan döktüğünü dile getiren

ABD ve Suudilerin desteklediği devrim, devrim olamaz!
Paylaş

Adilmedya.com'un yansıttığı habere göre Suriye’de her iki tarafın da kan döktüğünü dile getiren Galloway, “Öyle görünüyor ki muhalifler daha on binlerce kişiyi öldürmeye hazır ama her zaman için Filistin’e karşı ihanet içerisinde olan diğer Arap ülkelerinde cihat için kıllarını bile kıpırdatmıyorlar” dedi.

Suriye’deki muhalefeti destekleyen Suudi Arabistan, Katar gibi ülkelerde de demokrasi, özgürlük olmadığını ancak Suriye’de özgürlük için savaştığını söyleyenlerin, Suriye’ye karşı bu ülkelerle iş birliği içerisinde olduğunu belirten Galloway, “Suudi Arabistan size para, silah ve cihatçı veriyor. Bizden ABD, İngiltere, Fransa, İsrail, Suudi Arabistan ve Katar tarafından desteklenen bir ‘devrim’in iyilik için, hak için olduğuna inanmamızı beklemeyin” dedi. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Yargı 'gereğini' yaptı!

SONRAKİ HABER

Kâr hırsı işçileri zehirledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa