28 Ekim 2018 10:44

Bahçeli ve Kılıçdaroğlu, 29 Ekim resepsiyonuna katılmayacak

MHP lideri Bahçeli ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ilk kez İstanbul'da düzenlenecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'na katılmayacak.

Fotoğraflar: DHA

Paylaş

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da İstanbul'daki yeni havalimanı açılış törenine ve Cumhuriyet Resepsiyonu'na katılmayacağını duyurdu.

CHP'li Ankara Yenimahalle Belediyesi'nin, Dumlupınar Belediyesi için yaptırdığı Konukevi ve Sosyal Tesis'in açılış törenine katılmak üzere Kütahya'nın Domaniç ilçesine gelen Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak Belediye Başkanı MHP'li Niyazi Tezcan'ı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu belediyeyi ziyareti sırasında, bir gazetecinin "Yarın yeni havalimanı açılışına ve akşamki Cumhuriyet Resepsiyonu'na katılacak mısınız?" şeklindeki soruna şu yanıtı verdi:

"Hayır, hayır. Ankara'da olacağız. Cumhuriyeti Ankara'da kurduk. Ankara'ya, başkentimize sahip çıkacağız. Bizim için en değerli olan odur. Cumhuriyetten başka değerli bir şey yok. Çünkü Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesi. Bizim ona sahip çıkacağız.”

BAHÇELİ DE KATILMIYOR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de İstanbul'da düzenlenecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'na katılmayacağını söylemişti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu, İstanbul'da yeni havalimanının açılış töreniyle birlikte gerçekleşecek. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Melda Onur: CHP'de eşbaşkanlık olsa ikisini de erkek yaparlar

SONRAKİ HABER

Dersim'de donarak yaşamını yitiren askerlerle ilgili soruşturma

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...