26 Ekim 2018 14:25

Narlıdere Belediye Başkanı, Büyükşehir için CHP'den aday adayı oldu

İzmir’de, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. 

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İzmir’de, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. 

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, başvuru süresinin bitmesine bir saat kala, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldu, dosyasını CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'e teslim etti. Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinin çok değerli olduğunu belirterek, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'nun aday adayı olmayacağını açıklamasından sonra birçok birbirinden değerli isim gündeme geldi. Abdül Batur da bunlardan biri. Kendisine görev verildiği takdirde bizi en iyi şekilde temsil edeceğine, partimizi sürükleyeceğine, bu bayrağı kaldığı yerden devam ettireceğine, toplumun her kesimini kucaklayarak belediyeyi yöneteceğine inanıyoruz” diye konuştu.

'BELEDİYECİLİKTE TECRÜBEM VAR'

Abdül Batur da  Narlıdere'yi 4 dönemdir yönettiğini, deneyimli olduğunu ifade ederek, "Belediye Başkanlığından önce 5 sene de İZBETON Genel Müdürlüğünden gelen tecrübemiz var. Doğduğumuz bu kente hizmet aşkıyla yola çıkarak aday adaylığımızı açıklıyoruz” dedi. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Trump, ABD’ye yürüyen göçmenleri seçim malzemesi yapıyor

SONRAKİ HABER

Beyaz Saray Putin’i Washington'a davet etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...