24 Ekim 2018 12:35
Son Güncellenme Tarihi: 24 Ekim 2018 14:13

ABD’de alarm: Clinton ve Obama'ya patlayıcı bulunan paket yollandı

George Soros'un ardından ABD eski başkanları Bill Clinton ve Barrack Obama'ya paket içerisinde patlayıcı madde gönderildi.

Kolaj: Evrensel

Paylaş

ABD’de şüpheli paket skandalı yaşanıyor. Pazartesi günü ünlü milyarder George Soros’a içerisinde patlayıcı bulunan bir paket gönderilmesinin ardından bu kez de ABD eski başkanları Bill Clinton ve Barrack Obama'ya şüpheli paketler gönderildi. Paketler FBI, Gizli Servis ve yerel kolluk kuvvetleri tarafından ele geçirildi.

Şüpheli paketler, ilk olarak Pazartesi günü George Soros’a gönderilmiş ve girişimcinin posta kutusunda bulunmuştu.

Bugün ise önce Bill Clinton’ın evinin yakınlarında içinde el yapımı bir patlayıcı bulunan paket bulundu, daha sonra ise Barrack Obama’nın evine gönderilen şüpheli pakete gizli servis tarafından patlayıcı cihaz muamelesi yapıldı. Gizli Servis, Clinton ve Obama’ya gönderilen bombalı paketlerin George Soros’a gönderilen patlayıcı ile aynı olduğunu duyurdu.

CNN OFİSLERİ TAHLİYE EDİLDİ

ABD’nin önde gelen haber kanallarından CNN’in New York’taki ofisleri bombalı paket alarmı üzerine tahliye edildi.

CNN sosyal medyadan paylaştığı mesajlarda, yangın alarmı üzerine tüm canlı yayınlarını kestiğini, alarmın bomba tehdidinden kaynaklandığının anlaşıldığını duyurdu. ABD’de son iki gün içind eüst üste 5 kez bomba alarmı yaşadı.

ABD Gizli Servisi, CNN’e gönderilen patlayıcı maddenin Amerikalı milyarder George Soros, ABD eski başkanı Barack Obama, eski First Lady ve Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ve Beyaz Saray’a gönderilen patlayıcılarla aynı olduğunu duyurdu.

Bombalı saldırı girişimleri, Federal Araştırma Bürosu (FBI) tarafından soruşturuluyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Tacizci öğretmen açığa alındı

SONRAKİ HABER

‘Dolar hayallerimizden hızlı büyüyor’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...