17 Eylül 2012 09:22

Pozantı mağdurundan intihar girişimi!

POZANTI Cezaevinde taciz ve tecavüze uğrayan mağdurlardan biri olduğu belirtilen 24 yaşındaki B.E.  4. kattan atlayarak intihar etmek istedi. Adana Numune Hastanesine kaldırılan B. E.nin, hayati tehlikesi bulunduğu bildirildi.Pozantı Cezaevinde yaşanan taciz ve tecavüz olaylarının ortaya çıkarılmasının ardından, cezaevinde serbest bırakılan ç

Pozantı mağdurundan intihar girişimi!
Paylaş

POZANTI Cezaevinde taciz ve tecavüze uğrayan mağdurlardan biri olduğu belirtilen 24 yaşındaki B.E.  4. kattan atlayarak intihar etmek istedi. Adana Numune Hastanesine kaldırılan B. E.nin, hayati tehlikesi bulunduğu bildirildi.

Pozantı Cezaevinde yaşanan taciz ve tecavüz olaylarının ortaya çıkarılmasının ardından, cezaevinde serbest bırakılan çocuk ve gençlerin çoğu tekrar gözaltına alınarak tutuklanmıştı. Dışarıda kalanlar ise yaşadıkları travmanın etkisinde kalarak hayata devam etmeye çalışıyordu. Yaklaşık 2 ay önce Pozantı Cezaevinden tahliye olan 24 yaşındaki B.E. Adana’nın Şakirpaşa Semti Obalar Mahallesinde bulunan amcasının evinin 4. katından atlayarak intihar etti. B.E.nin kuzeni Murat E.nin verdiği bilgilere göre, kuzeni 7 ayı aşkın Kürkçüler F Tipi Cezaevinde tutuldu. Sonra götürüldüğü Pozantı Cezaevinde 15 gün kaldıktan sonra tecavüz skandalının ortaya çıkması ile serbest bırakıldı. Murat E. “Kuzenim gece saat 03.00’te bırakıldı. Kendini kaybetmişti. Kendi kendine gülüyordu. Dün gece amcası Ferhan E.nin evine gitmiş. Öncesinden tanıdığı tüm mahalleliden helallik istemiş. Amcasının 4. kattaki evinin balkonundan kendisini aşağı bırakmış. Doktorlar ciğerinin patladığını, kaburgalarının kırıldığını ve hayati tehlikesinin bulunduğunu söylüyor” dedi.

B.E.nin Adana Numune Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesindeki tedavisi sürüyor. (ADANA)

ÖNCEKİ HABER

14 yaşındaki çocuk için 19 yıl hapis!

SONRAKİ HABER

Hekimler, şiddete karşı ‘birleşelim’ diyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...