22 Ekim 2018 13:12
Son Güncellenme Tarihi: 22 Ekim 2018 14:08

'Uzaklaştırma' kararına rağmen eve gitti, ‘hayır’ diyen eşini vurdu

Kayseri’de bir erkek ‘barışma’ bahanesiyle eşinin evine gitti ve ‘hayır’ yanıtını alınca ağır yaraladı, kadın hayatını kaybetti.

Fotoğraf: Cem Gül/EVRENSEL

Paylaş

Kayseri’de Murat Cuntar isimli erkek, boşanma aşamasında olduğu eşi ile ‘barışmak’ bahanesiyle uzaklaştırma kararına rağmen eve gitti. 'Hayır' yanıtı alınca, kadını göğsünden vurarak ağır yaraladı, Murat Cuntar polis ekipleri tarafından yakalandı. Hastaneye kaldırılan kadın ise kurtarılamadı. 

Turna Gül Cuntar, eşinden şiddet gördüğünü belirterek boşanmak için mahkemeye başvurdu, mahkemeden de uzaklaştırma kararı çıkarttı. Uzaklaştırma kararına rağmen eve giden Murat Cuntar, kadınla barışmak istediğini söyledi. Murat Cuntar, "Hayır" yanıtı alınca belinden çıkardığı tabancayı ateşledi ve kadını göğsünden vurdu. Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan kadın, sağlık ekiplerince Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırdı.2 çocuk annesi Turna Gül Cuntar (35) kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaçan Murat Cuntar ise Sinan Köprüsü'nde tabancası ile birlikte polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Murat Cuntar, Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken ağır yaralı kadının tedavisinin devam ettiği belirtildi. Ailenin iki çocuğunun ise olay sırasında okulda olduğu öğrenildi.(Kayseri/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye’de sanat nereye koşuyor?

SONRAKİ HABER

HDP Milletvekili Hüseyin Kaçmaz: Kayyımlar belediyeleri borçlandırıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...