21 Ekim 2018 11:44

Markette genç bir kadını darbeden saldırgan serbest bırakıldı

Markette alışveriş yaptığı sırada tanımadığı bir kişi tarafından saldırıya uğrayan genç kadın, saldırganın serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İstanbul Sancaktepe'de bir markette alışveriş yapan genç bir kadın tanımadığı bir kişi tarafından darbedildi.

DHA'nın aktardığına göre markette yaşanan şiddet vakası iki hafta önce Sancaktepe’de bir markette meydana geldi. 17 yaşındaki D.A., alışveriş yapmak için girdiği markette tanımadığı Rıdvan T. tarafından yumruklu saldırıya uğradı.

Saldırgan daha sonra marketin içinde bir süre daha durduktan sonra marketten ayrıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri görüntüleri inceledi. Daha sonra gözaltına alınan Rıdvan T emniyetteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Rıdvan T'nin 3 uyuşturucu kullanma, 1 yaralama, 1 de hırsızlıktan poliste kaydı olduğu ortaya çıktı.

“Ben kurstan dönüyordum. Daha sonra market alışverişi yapmak için girdim. Alacaklarımı aldım tam kasaya yöneliyordum. Birden o şahısla karşılaştım ve arada hiç temas ve konuşma olmadan kafamın sol tarafına bir yumruk ve dirsek, sağ omzuma ve boynuma da bir yumruk attı." sözleriyle aktaran D.A. "Elini kolunu sallayarak çıktı. Hiç kimse hiçbir şey yapmadı. Şimdi psikolojim bozuldu ve o şahıs yüzünden sokakta gezemiyorum onunla karşılaşacağım korkusuyla. Ama o şimdi elini kolunu sallayarak çok rahat bir şekilde dolaşıyor." dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

'Geride kalan çocuklarım rezil olmasın diye onları da öldürdüm'

SONRAKİ HABER

Darıcalı işçi intihar mı etti?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...