23 Ekim 2018 07:03
Son Güncellenme Tarihi: 23 Ekim 2018 07:07

'Geride kalan çocuklarım rezil olmasın diye onları da öldürdüm'

Adana'da intihar girişiminde bulunan anne 'Hayatımda hiç mutlu bir gün yaşamadım. Geride kalan çocuklarım rezil olmasın diye onları da öldürdüm' dedi.

Fotoğraf: Yusuf Koyun/AA

Paylaş

Adana'nın Yüreğir ilçesinde 3 çocuğunu öldürüp intihar girişiminde bulunan anne, polise verdiği ilk ifadesinde, "Hayatımda hiç mutlu bir gün yaşamadım. Tüm yaşantım, zorluk ve rezillik içinde geçti. İntihar etmeyi uzun zamandır düşünüyordum; fakat geri kalan çocuklarım rezil olmasın diye onları da öldürdüm" dedi.

Demirören Haber Ajansı'nın aktardığına göre olay, 21 Ekim Pazar günü, Yüreğir'de meydana geldi. S.C., evinde çocukları 8 yaşındaki Sema Nur, 3 yaşındaki Mahmut ve 11 yaşındaki Emin'i öldürdükten sonra bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu.

Gürültü üzerine eve gelen komşular, tüm kapıların kilitli olduğunu fark etti ve S.C.'nin eşi C.C.'ye haber verdi. Bir düğüne katılmak üzere Gaziantep'e giden C.C., yoldan dönüp evine geldi ve 3 çocuğunun cansız bedenleri ile yaralı halde yerde yatan eşiyle karşılaştı. İhbarla gelen sağlık görevlileri, S.C.'yi ağır yaralı olarak ambulansla Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Çocukların cansız bedenleri ise yapılan otopsinin ardından Geçitli Mahallesi'ndeki aile mezarlığında defnedildi.

'HAYATIMDA HİÇ MUTLU BİR GÜN YAŞAMADIM'

Yoğun bakımda tedavi gören S.C., hayati tehlikeyi atlattı. C.'nin, burada polise verdiği ilk ifadesinde, "Hayatımda hiç mutlu bir gün yaşamadım. Tüm yaşantım, zorluk ve rezillik içinde geçti. İntihar etmeyi uzun zamandır düşünüyordum; fakat geri kalan çocuklarım rezil olmasın diye onları da öldürdüm" dediği öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Evden dışarı çıkıp iş aramak bile bizim için ciddi masraf

SONRAKİ HABER

Markette genç bir kadını darbeden saldırgan serbest bırakıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...