21 Ekim 2018 05:21

Bozdağ'dan Bahçeli'ye: Kimseden korkum yok

Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ'dan "Öğrenci Andı" açıklamalarını eleştiren Devlet Bahçeli'ye yanıt: Kimseden korkum yok

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Danıştay'ın 'Öğrenci Andı'nı kaldıran hükmü iptal etmesine dair tartışmalar sürüyor.

Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Danıştay'ın "Öğrenci andı" hakkındaki kararına yönelik açıklamalarını eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Twitter'dan yanıt verdi. Bozdağ "Kimseden korkum yok" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Danıştay'ın kararını değerlendiren Bozdağ'ı şu sözlerle eleştirmişti: “Sayın Bozdağ Kürdüm, özgürüm diyebilir. Dilini tutan yoktur. Sus otur yerine diyen de yoktur. Buyursun, mizaç ve meşrebine müzahir değerlendirmesini yapsın. Türk milleti kendisini en güzel ve yüksek mevkilere taşımıştır. Ama kendisi Türk milletini düşürmeyi aklından geçirmesin. Andımızı fıtrat ve köküne uygun okumak isteyen varsa kendi bilir. Ancak Türk milletinin Andına kimse karışmasın, hiç kimse ortalığı karıştırmasın. PKK’lıyım, bölücüyüm, Kürdistan için çalışırım diyen varsa cezası bellidir, sonuçlarına katlanacaktır. Uyarıyorum, Sayın Bozdağ buna çok dikkat etsin. 81 ilde basın açıklaması yapan malum bir sendikanın başkanı da durum muhasebesi ve özeleştiriyi yapacak milliliği göstersin” 

Bozdağ, Bahçeli'nin açıklamasına Twitter hesabından yanıt verdi: "Aleni tehditlere de tahtında tehdit gizli uyarılara da cevabım şudur: Bu dünyada muhafızımın daima Rabbim olduğuna inandım. Muhafızının Allah olduğuna inananların kimseden korkusu olmadığı gibi benim de kimseden korkum yoktur. Vekil ve muhafız olarak Allah yeter…” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Perinçek: Peygamberimiz müstesna bir insandır, büyük bir devrimcidir

SONRAKİ HABER

Binali Yıldırım’dan sosyal devlet için garip ölçü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...