18 Ekim 2018 14:44

Türk-İş Başkanından 3 bakana 'samimiyetsizlik' suçlaması

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay 3 bakana 'samimiyetsizlik' suçlamasında bulundu.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, sendikacılık yaptığı dönemde birlikte çalıştığı bakanların adını tek tek sayarak teşekkür amaçlı bir konuşma yaptı. Atalay, bazı bakanların ismini ise telaffuz etmedi, Bunun sebebini “Onların samimiyetinden şüphem oldu, onun için adlarını ağzıma almıyorum” diyerek açıkladı. Atalay’ın saymadığı bakanlar arasında Ömer Dinçer, Ahmet Erdem ve Julide Sarıeroğlu yer aldı.

Türkiye Emekliler Derneği 22. Olağan Genel Kuruluna katılan Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay  burada yaptığı konuşmada 1600 liranın altında maaş alan 2 milyonun üzerinde emekli olduğuna dikkat çekti. Atalay, emeklilerin koşullarının iyileşmesi için hazırlanan projelerin sendikaların önüne getirilmesi gerektiğini anlattı. 

Atalay konuşmasının son bölümünde kendi sendikacılık hayatında çalıştığı bakanlara teşekkür amaçlı konuşma yaparken bazı bakanların adını özellikle ağzına almaması dikkat çekti. Atalay, “Burada saymadığım bir iki bakan da var. Onların samimiyetinden şüphem oldu, onun için adlarını ağzıma almıyorum. İstediğiniz partiye oy verin, istediğiniz takımı tutun ama dayatmaya boyun eğmeyelim” dedi.

Atalay’ın saymadığı bakanlar arasında Ömer Dinçer, Ahmet Erdem ve Julide Sarıeroğlu yer aldı. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

'Müdür yardımcısı, öğrencisini kemerle darbetti' iddiası

SONRAKİ HABER

Kapısına 3 hilal çizildi, ‘Defolun’ yazıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...