18 Ekim 2018 04:42

Arda, Okan, Emre ve Bülent Korkmaz hakkında 'FETÖ' soruşturması

Arda Turan, Emre Belözoğlu, Okan Buruk ve Bülent Korkmaz hakkında 'FETÖ' bağlantılarının olup olmadığına dair soruşturma başlatıldı.

Fotoğraf: Emrah Yorulmaz/AA

Paylaş

Arda Turan, Emre Belözoğlu, Okan Buruk, Antalyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz hakkında İstanbul Başsavcılığı tarafından soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı.

Vatan gazetesinden Elif Altın'ın haberine göre, soruşturmanın “FETÖ terör örgütüne üye olmak”, “Örgüte üye olmamakla birlikte bilerek ve isteyerek yardım etmek” iddiasıyla yürütüldüğü öğrenildi. Haberde Futbolcuların örgütle bağlantılarının olup olmadığı araştırıldığı ve soruşturmayı yürüten savcılığın futbolcuların ifadelerinin alınıp alınmayacağına karar vereceği belirtildi.

'ÇOK RAHATIM, İSTEYEN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE ARAŞTIRABİLİR'

Hakkındaki "FETÖ" soruşturmasıyla ilgili konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz "Benim bu işlerle hayatım boyunca işim olmadı, olmaz da. Çevremizdeki insanlar beni ve ailemi çok iyi tanıyor ve yaşantımızı da biliyor. Ben bu konuda çok rahatım. İsteyen istediği şekilde araştırabilir, sorabilir" dedi.

Daha önce eski futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral, Zafer Biryol, Ersin Güreler, İsmail Şengül, eski milli kaleci Ömer Çatkıç hakkında ‘silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Önceki gün görülen duruşmada sanıklar ifadelerinde aralarında Emre Belözoğlu'nun da bulunduğu birçok futbolcunun ismini vermişti.

Başakşehirli futbolcu Arda'nın, şarkıcı Berkay'la yaşadığı kavgadan dolayı 12.5 yıl hapsi isteniyor. Kulübü de 2.5 milyon lira ceza kesmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Eski milletvekili Oya Akgönenç hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

Bütçe tasarısı meclise sunuldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...