17 Ekim 2018 06:58

Arda Turan 30 Ocak'ta hakim karşısına çıkacak

Şarkıcı Berkay'ı darbettiği ve Berkay'ın eşini taciz ettiği suçlamasıyla hakkında iddianame hazırlanan Arda Turan, 30 Ocak'ta hakim karşısına çıkacak.

Fotoğraf: Emrah Yorulmaz/AA

Paylaş

İstanbul Emirgan'da bir mekanda Şarkıcı Berkay’ı darbeden ve Berkay’ın eşini taciz ettiği iddia edilen Futbolcu Arda Turan olayına ilişkin hazırlanan iddianame, İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Mahkeme, tarafların karşılaşacağı duruşma tarihini de 30 Ocak 2019 tarihi olarak belirledi. 

DHA'nın aktardığına göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcısı İbrahim Bozkurt tarafından hazırlanan iddianamede, şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Şahin "müşteki", futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin ise "müşteki-şüpheli" sıfatıyla yer alıyor.

İddianamede, Arda Turan hakkında "Cinsel taciz", "Kasten yaralama", "Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme", "Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçlarından 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor. Berkay Şahin hakkında ise "Hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

DSİ'den su hizmeti almayan çiftçiden 'Su kullanım parası' istendi

SONRAKİ HABER

CHP'li Başarır, alıkonulan ÖDP'lileri bakana sordu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...