15 Ekim 2018 16:20

Denizli’de trafik kazası: 1 işçi öldü 3 işçi yaralandı

Denizli Bozkurt İlçesi Tutluca Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında 1 işçi öldü, 3 işçi de yaralandı.

Fotoğraf: Bahattin Albayrak/DHA

Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Bünyesine ait Hakan D. idaresindeki 20 ASS 148 plakalı pikap tarzı araç, Bozkurt istikametinden Denizli istikametine seyir halinde ilerlerken Tutuluca Mahallesi girişine geldiğinde kaza yaptı. Aracın henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı arka tekerleklerinden birinin patlamasıyla kazanın yaşandığı öğrenildi.

mericulukus.tv'nin haberine göre, tekerin patlamasıyla birlikte kontrolden çıkan pikap savruldu ve yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Aracın takla atmasıyla birlikte pikap içerinde bulunan Mustafa Gedik, Hakan D., Osman T. ve İsmail Ç. yola savruldu.

Kaza sonrası sürücü Hakan D. ile Mustafa Gedik ağır yaralanırken, Osman T. ve İsmail Ç. Hafif şekilde yaralandı.

Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Yaralı işçiler için itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler yaralılara tek tek müdahale ettikten sonra hastaneye kaldırdı. Kazada ağır yaralanan Mustafa Gedik hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavisine devam edildiği bildirildi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Meteorolojiden sağanak uyarısı

SONRAKİ HABER

Tavuklarımı yiyor diyerek komşusunun köpeğini öldürdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...