15 Ekim 2018 15:39

Kemal Dinç, 19 Ekim’de İzmir’de konser verecek

Müzisyen Kemal Dinç 19 Ekim’de İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Nâzım Hikmet Kültür Merkezi’nde konser verecek.

Müzisyen Kemal Dinç

Paylaş

Kendine has ve yeni bağlamasıyla halk ezgilerine farklı bir yorum getiren Müzisyen Kemal Dinç 19 Ekim’de İzmir’de müzikseverlerle buluşacak.

Saat 20.30’da başlayacak konser Konak ilçesinde bulunan Nâzım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Kemal Dinç’e, çelloda Cengiz Yılmaz, kopuzda Barış Kadem eşlik edecek. Dinç, konserde yeni eserlerini de seslendirecek.

Öte yandan Kemal Dinç yeni albümü “İstanbul-Live” hazırlıklarını da sürdürüyor. Müzikseverlerin karşısına yeni albümüyle çıkmaya hazırlanan müzisyenin İstanbul konserlerinde canlı olarak kaydedilen 25 parçadan oluşan albümde geleneksel eserlerin yanı sıra kendi besteleri de yer alıyor. Arşiv niteliği taşıyan albümde Nazım Hikmet, Ruhi Su, Hüdai gibi ustaları yorumlayan Dinç’e sanatçı arkadaşları Yadigar Koçer (vokal), Onur Gügercinoğlu (keman, viyola), Barış Kadem (Kopuz) ve Cengiz Yılmaz (Çello) eşlik ediyor.

Dinç’in daha önce “Lir ve Ateş” (2006), “Bağlama İçin Denemeler” (2012) , “Geleneksel Yorumlar” (2015) ve Ahmet Aslan’la birlikte “Duo” (2017) albümleri çıkmıştı. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan ve Bahçeli ittifak için görüştü

SONRAKİ HABER

Demirören Medya Grubu’nda 32 kişi işten çıkarıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...