14 Ekim 2018 15:27

Tramvay hattı bakımı sırasında yaralanan işçi öldü

Kayseri’de tramvay bakımı yaparken bir aracın çarpmasıyla yaralanan işçi Mehmet Sağlam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Kayseri’de raylı sistem hattında çalışken tramvay bakım ve yük taşıma aracının çarptığı işçi Mehmet Sağlam (54), tedavi gördüğü hastanede bir hafta sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.

Kayseri’de geçtiğimiz hafta pazar günü meydana gelen kazada raylı sistem hattının bakım onarım işinde çalışan Mehmet Sağlam’a tramvay bakım ve yük taşıma aracı çarptı. Ağır yaralanan Sağlam, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi’nde yoğun bakımda tedavi altına alındı. Sağlam, bir hafta süren yaşam mücadelesini kaybetti. 4 çocuk babası Sağlam, Pınarbaşı Yukarı Karagöz Mahallesi’nde bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Aile yakınları, kazanın Tuna Kavşağındaki tramvay hattında meydana geldiğini belirttiler. Sağlam’ın gece 3 ile 5 saatleri arasında hat üzerinde bakım, onarım çalışması yapan ekipte görev yaptığını belirten aile yakınları, “Gece çalışma yapılan saatlerde bakım ve yük taşıma denilen raylı araç geliyor. Mehmet Sağlam, aracın geçişini bir süre bekliyor ve araç geçtikten sonra yeniden işini yapmaya devam ediyor. Ancak geçen araç bir süre sonra geri geliyor, aracı fark edemeyince bakım aracı Sağlam’a çarpıyor. Geçtiğimiz hafta Pazar gününden bugüne yoğun bakımda tedavisi sürüyordu. Ne yazık ki yaşam mücadelesini kaybetti” dediler. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Elektriğe de mi dış güçler zam yapıyor?

SONRAKİ HABER

Numan Kurtulmuş’tan IMF açıklaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...