05 Ekim 2018 04:57

Veli Saçılık’ın arabasına haciz konuldu

KHK ile ihraç edilen ve ‘işimizi geri istiyoruz’ dediği için defalarca para cezası alan Veli Saçılık'ın arabasına haciz konuldu.

Fotoğraf: MA

Paylaş

OHAL KHK'siyle ihraç edilen ve Yüksel Caddesi’ndeki ‘işimizi geri istiyoruz’ eylemleri sırasında defalarca gözaltına alınıp para cezası kesilerek serbest bırakılan Veli Saçılık’ın arabasına haciz konuldu.

Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilen sosyolog Veli Saçılık, Yüksel Caddesi’ndeki eylemleri sırasında defalarca gözaltına alındı. Gözaltı işlemlerinin ardından "Kabahatler Kanunu" uyarınca defalarca para cezası kesilen Saçılık’a kesinleşen 15 bin, toplamda ise 24 bin TL caza verildi.

Sosyal medya hesabından arabasına cezalar nedeniyle haciz konulduğunu duyuran Saçılık, “İşimi geri istediğim için işkence edip, onlarca dava açtılar, üstüne üstlük bir çuval para cezası yazmışlardı. Şimde de arabama haciz koymuşlar. Küfür yine de bana yakışmaz değil mi dostlar?​” dedi.

Haciz konulma işlemiyle ilgili görsel de paylaşan Saçılık aracının plakasını Man Adası bayrağı ile kapatarak, “Man Adası bayrağını ben yerleştirdim plakayı saklamak için” ifadelerine yer verdi. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: duvaR

ÖNCEKİ HABER

ABD, 1 Türk şirketi ve 2 yöneticisini yaptırım listesine aldı

SONRAKİ HABER

İçişleri Bakanlığı'nın harcamaları mevzuata aykırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa