04 Ekim 2018 08:28

Demir yığınları altında kalan işçi yaşamını yitirdi

Adana'da boya iskelesinin çökmesi sonucu demir yığınları altında kalan işçilerden biri yaşamını yitirdi, biri ise ağır yaralandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Adana'da bir binanın dış cephe boyası için kurulan demir iskelenin çökmesi sonucu 1 işçi yaşamını yitirdi, 1 işçi ağır yaralandı.

İş cinayeti, Seyhan ilçesi Cemalpaşa Mahallesi 63006 Sokak'ta dış cephesi boyanan bir binada meydana geldi. 7 katlı binanın dış cephesini boyamak için kurulan demir iskele, henüz belirlenemeyen bir sebeple çöktü. İskele üzerinde çalışan işçilerden Metin Karal ve Mehmet Çelenk, demir yığının altında kaldı.

Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, işçilerden Metin Karal’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralanan Mehmet Çelenk ise ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayı gören vatandaşlardan Hacer Alptekin, "İskele büyük bir gürültüyle çöktü. Bir anda oldu. Hiçbir güvenlik önlemi alınmamıştı. İki işçiyi demir yığının altında kaldılar. Elimizden bir şey gelmedi" dedi.

Metin Karal'ın cansız bedeni olay yerine gelen cenaze aracıyla otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (Adana/DHA)

ÖNCEKİ HABER

İlgezdi’den Arin bebek çağrısı: Çok geç olmadan...

SONRAKİ HABER

Selahattin Demirtaş tahliye edilmedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...