03 Ekim 2018 10:36

Yem fabrikasında iş cinayeti: 1 ölü, 1 yaralı

Manisa'da yem fabrikasında yem yüklemekte kullanılan iş makinesinin hareket etmesiyle iki işçiden biri duvara sıkışarak yaşamını yitirdi.

Fotoğraf: Pixabay

Paylaş

Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki yem fabrikasında, çalışır halde bırakılan yem yüklemekte kullanılan iş makinesinin hareket etmesi sonucu duvara sıkışan iki işçiden Erdoğan Özen (41) yaşamını yitirdi, Yeter Özenç (36) yaralandı.

Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan yem fabrikasında işçiler Erdoğan Özen ve Yeter Özenç, yem yüklemek için kullandıkları iş makinesini çalışır halde bırakarak yerleri süpürmeye başladı. İşçiler, bir anda hareket eden iş makinesinin kepçesiyle duvar arasında sıkıştı. Diğer işçiler durumu fark edip, iş makinesini durdururken, bir yandan da durum 112 acil servise ve polise bildirildi. Yaralanan 2 işçiye sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Özen, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Hayati tehlikesi bulunmayan Özenç’in ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. (Manisa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

155 bin 300 kişinin eşlerine ait pasaport iptal şerhi kaldırıldı

SONRAKİ HABER

Madenci yakınları davanın uzatılmasına tepkili

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...