03 Ekim 2018 07:07

Oyuncu Yıldırım Öcek yoğun bakımda

Daha önce mide küçültme ameliyatı olan oyuncu Yıldırım Öcek, 4 gün önce kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.

Fotoğraf: yildirimocek/Instagram

Paylaş

Oyuncu Yıldırım Öcek'in yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi. Öcek'in sağlık durumuna ilişkin bilgilendirmeyi sanatçı Onur Akay yaptı.

Yıldırım Öcek’in daha önce Samsun’da mide küçültme ameliyatı olduğunu söyleyen sanatçı Onur Akay, “Avrupa Yakası isimli dizide dergi patronu Sadettin Yerebakan karakterini canlandıran değerli oyuncumuz Yıldırım Öcek, şu an yoğun bakımda ve durumu çok ağır! Yaşam mücadelesi veren Öcek, daha önce mide küçültme ameliyatı olmuştu. Ancak mide küçültme ameliyatı sonrası yapılması gereken tedavilere ve özellikle bakımlara gitmeyen Yıldırım Öcek, metabolizma sıkıntıları yaşadı ve zayıflamayı durduramaz hale geldi. 4 gün önce hastaneye kaldırılan oyuncumuz maalesef komada ve tedaviye cevap vermiyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM ÖCEK KİMDİR?

16 Haziran 1952 tarihinde İstanbul’da doğan oyuncu Yıldırım Öcek, televizyona ilk Atilla Arcan ve Yalçın Menteş ile adım attı. Profesyonel anlamda ilk oyununu Nejat Uygur Tiyatrosu’nda oynadı. ‘Avrupa Yakası’ ve ‘Zengin Kız Fakir Oğlan’ dizisinde canlandırdığı rollerle herkesin beğenisini kazanan Öcek, çok sayıda film ve dizide rol aldı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

300 TIR sığır eti ithal edilecek

SONRAKİ HABER

Göçmen Börekçisi işçilerini ücretsiz izne gönderdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...