02 Ekim 2018 13:54

Amedspor teknik direktörü: Amedspor’u ligde tutmaya çalışacağız

Amedspor Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, 'Gücümüz yettiğince Amedspor’u ligde tutmaya çalışacağız' dedi.

Fotoğraf: MA

Paylaş

Amedspor Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak ve Kulüp Başkanı Nurulllah Edemen, pazar günü Seyrantepe Spor Kompleksi’nde Manisaspor ile oynanacak karşılaşmaya ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Talaytepe Spor Kompleksi’ndeki toplantıda konuşan Küçükbayrak, yeni sezonda koşan ve mücadele eden bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, “Bu konuda da başarılı olduğumuza inanıyoruz” dedi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grup ile Ziraat Türkiye Kupası’nda iki maç oynadıkları ve futbolcuların gerekli mücadeleyi gösterdiğini ifade eden Küçükbayrak, “Perşembe günü kupa maçımız, pazar günü ise lig maçımız vardı. 8 arkadaşımızı mecburen dinlendirdik. Maçlara rotasyonlu bir kadroyla çıktık” diye konuştu.

Hem lig hem de kupa maçlarını bu kadroyla yürütmenin kolay olmadığını aktaran Küçükbayrak, “Amedspor’un ligde başarılı olması adına mücadele veriyoruz. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Gücümüz yettiğince Amedspor’u ligde tutmaya çalışacağız” dedi.

‘EKONOMİK SORUNU AŞACAĞIZ’

Amedspor Kulübü Başkanı Nurullah Edemen de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntılara ilişkin soruya Edemen, “Türkiye liglerinde neredeyse ekonomik sıkıntı yaşamayan kulüp yok. Amedspor da bunlardan biri. Bu sorunu da aşacağız. İnsanlar, sosyal medyada yıpratmaya çalışıyor. Ortada yıpratma ve samimiyetsizlik var. Amacımız, Amedspor’un düzlüğe çıkmasıdır. Amedspor her şeye rağmen ayakta kalmaya çalışıyor” diye yanıt verdi.

‘AMEDSPOR BENİM İÇİN BİR ÜST KİMLİKTİR’

13 Ekim’de yapılacak kongreye ilişkin sorulan soruyu da cevaplayan Edemen, “13 Ekim’de yapılacak kongreye ilişkin yaptığımız doğrular ve yanlışlar var. Çözüm üretemediğimiz sorunlar var. Kongre kararı aldık. Umuyorum ki çok çok iyi yönetecek arkadaşlar çıkar. Amedspor, benim için bir üst kimliktir. Her zaman yanında olmaya çalışacağız” diye konuştu.

ÖNCEKİ HABER

Suruç Belediyesi eski başkanvekiline 7 yıl 6 ay hapis

SONRAKİ HABER

Kürtçe mahalle isimlerinin değiştirilmesi tepki çekti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...