01 Ekim 2018 19:54

Adem Büyük, Abdullah Avcı'nın kendisine vurduğunu öne sürdü

Yeni Malatyaspor'un kaptanı Adem Büyük, Başakşehir'in Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın kendisine vurduğunu iddia etti.

Fotoğraf: Salih Zeki Fazlıoğlu/AA

Paylaş

Yeni Malatyaspor'un kaptanı Adem Büyük, Süper Lig'in 7. haftasındaki Medipol Başakşehir maçında teknik direktör Abdullah Avcı'nın kendisine vurduğunu ileri sürdü. Avcı, iddiaya yanıt verdi.

BÜYÜK: KENDİ VİCDANINA BIRAKIYORUM

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve 1-1 sonuçlanan müsabakanın ardından yayıncı kuruluş beIN Sports'a konuşan Büyük, “Abdullah Avcı’nın kariyerine saygı duyuyorum ama rakip takım kaptanına hiç kimse vuramaz. Ben kimseye yapmıyorsam o da yapamaz. Onu kendi vicdanına bırakıyorum. Çok iyi hoca olabilirsiniz ama -kimse görmedi belki ama ben biliyorum- maçın önüne geçti. Vicdanına bırakıyorum” dedi.

'YAKIŞTIRAMADIM'

AA muhabirine de açıklamada bulunan Adem, “Abdullah Avcı'nın bana bir müdahalesi oldu. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Kendisine yakıştıramadım” dedi.

Büyük, "Futbolcular arasında böyle gerginlikler olabilir. Bunu normal karşılarım. Saha içindeki mücadelede nabız yükselmiş, adrenalin yükselmişken futbolcular arasında gerginlik oluyor. Bir teknik adamın futbolcuya vurma hakkı yok. Kendi futbolcusuna istediğini yapsın ama bana yapamaz. Benim arkadaşlarıma veya diğer takım oyuncularına da yapamaz. İstediği kadar kariyerli olsun, Avrupa'da maç oynasınlar veya şampiyonluk yarışında olsunlar. Bana vuramaz." ifadelerini kullandı.

Avcı'nın maç içinde sürekli sözlü müdahalelerde bulunduğunu aktaran Adem Büyük, “Kimseyle diyaloğum olmadı. Sürekli kenardan konuşuyordu ama boş konuşuyordu” şeklinde görüş belirtti.

ABDULLAH AVCI’DAN YANIT

Abdullah Avcı ise Büyük’e verdiği yanıtta "Oyuncu benim muhatabım değil. Herkes kimin ne olduğunu ne olduğunu çok iyi biliyor. Aynı oyuncu geçen yıl da Malatyaspor maçında bunları yapmıştı, sonra gelip özür dilemişti. Özür dilemeye devam etsin” dedi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İran’da sahte içki nedeniyle 42 kişi öldü

SONRAKİ HABER

Cinsel saldırıyla suçlanan davulcu Dyrason, Sigur Ros’tan ayrıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...