01 Ekim 2018 11:30

Beşiktaşlılara saldıran Bursaspor taraftarlarından 2'si gözaltında

Üzerlerinde Beşiktaş forması bulunan 2 Beşiktaşlıya yumruk ve tekmelerle saldıran Bursaspor taraftarlarından 2 kişi gözaltına alındı.

Fotoğraflar: DHA

Paylaş

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki dinlenme tesislerinde, cumartesi günü, üzerlerinde Beşiktaş forması bulunan 2 Beşiktaşlıya yumruk ve tekmelerle saldıran Bursaspor taraftarlarından 2 kişi gözaltına alındı. Maçlara giriş yasağı bulunan 2 kişi hakkında, ‘kasten adam yaralamak’ suçundan işlem yapılacağını belirtildi. Güvenlik kamerası kayıtlarından saldırıyı gerçekleştiren diğer kişilerin de kimliğinin araştırıldığı öğrenildi. 

Olay, 29 Eylül Cumartesi günü saat 02.30 sıralarında, meydana geldi. İstanbul’da Beşiktaş- Kayserispor maçını izledikten sonra Kütahya’nın Gediz ilçesine gitmek üzere otobüsle yola çıkan, Beşiktaş taraftarı olan  Halil İbrahim Işık ile Şerafettin Baş, Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki dinlenme tesisine geldi. İkili, burada,  Sivasspor ile deplasmanda maç yapan Bursaspor’un Sivas’a giden taraftarlarıyla karşılaştı. Bu sırada Bursasporlu bazı taraftarlar, Beşiktaşlı Işık ile Baş’a tekme ve yumruklarla saldırdı. Dinlenme tesisinde bulunanlar saldırganları uzaklaştırmaya çalıştı. Yaralanan ikiliden Şerafettin Baş’ın ayağını, saldırı sırasında yere düşerken, cam sehpanın sivri tarafı kesti. Halil İbrahim Işık ile Şerafettin Baş, kaldırıldığı Bozüyük Devlet Hastanesi’nde tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi. (Bursa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Filistinliler’den boykot ve grev

SONRAKİ HABER

Ankara’da 5 yılda 300 işçi can verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...