07 Nisan 2011 08:55

CHP İstanbul’da rekor kırdı!

CHP İstanbul İl Başkanı Bahri Şahin, 1980 yılından bu yana İstanbul’da milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunanların sayısının bu yıl rekor seviyeye ulaştığını belirtti.CHP İstanbul İl Yönetimi, İstanbul milletvekili aday adaylarıyla Grand Cevahir Otel’de bir araya geldi. İl Başkanı Şahin, toplantının açılışında ya

CHP İstanbul’da rekor kırdı!
Paylaş

CHP İstanbul İl Başkanı Bahri Şahin, 1980 yılından bu yana İstanbul’da milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunanların sayısının bu yıl rekor seviyeye ulaştığını belirtti.

CHP İstanbul İl Yönetimi, İstanbul milletvekili aday adaylarıyla Grand Cevahir Otel’de bir araya geldi. İl Başkanı Şahin, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 12 Haziranda çok kritik bir seçim yapılacağını belirterek, bu seçimin bir sonraki parlamento dönemini belirlemenin yanı sıra en kritik değerleri oylayacak konumda olduğunu ifade etti. Şahin, “1980 yılından bu yana İstanbul’da milletvekili aday adaylığı için başvuran kişi sayısı bu yıl rekor seviyeye ulaştı. CHP Genel Merkezine yapılan başvuru sayısı 4000’in, İstanbul’da ise 700’ün üzerinde” dedi. Şahin bu durumun ‘CHP’nin vaatlerinin geniş halk kitleleri tarafından muhabbetle kucaklandığını’ gösterdiğini öne sürdü. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Balyoz sanığı Çetin Doğan bağımsız aday

SONRAKİ HABER

Suriye lütfetti!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...