22 Eylül 2018 16:03

Nusr-et’te yediği etle tepki çeken Maduro’dan Diriliş Ertuğrul çıkışı

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Diriliş Ertuğrul'a hayran olduğunu; dizinin ülkesinde yayınlanması için girişimde bulunacağını söyledi.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nu kabulünde, Diriliş Ertuğrul dizisine olan hayranlığını dile getirdi. Maduro, Diriliş Ertuğrul'un ülkesinde yayınlanması için girişimde bulunacağını da kaydetti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun görüşmesine Diriliş Ertuğrul dizisi gündeme geldi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Venezuela'ya resmi ziyaret gerçekleştiren Çavuşoğlu ile Maduro'nun görüşmesinde, ele alınan ikili ilişkilerin yanı sıra TRT'nin 65 ülkede seyredilen dizisi Diriliş Ertuğrul konuşulan konuların başında yer aldı.

MADURO VE EŞİ DİZİYE HAYRANMIŞ

Geçen hafta dizinin setini ziyaret eden Çavuşoğlu, çektiği görüntüleri Maduro'ya izletti. Maduro ve eşi Cilia Flores de diziyi hayranlıkla izlediklerini ifade etti. Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Diriliş Ertuğrul'un ülkesinde yayınlanması için girişimde bulunacağını söyledi.

NUSR-ET GÖRÜNTÜLERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Nicolas Maduro'nun Nusr-Et'te yemek yediği esnada çekilen videolar sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Çok sayıda kişi Venezuela’da yaşanan yoksulluğa dikkat çekmişti. (AA)

ÖNCEKİ HABER

Eren Erdem 31 Ekim’de hakim karşısına çıkacak

SONRAKİ HABER

Polis, ucuz perde için tartıştığı kişiyi vurdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...