21 Eylül 2018 11:34

CHP Sözcüsü Öztrak: Tek adam diyor ki, kriz mıriz yok

CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Dün değil evvel gün bir genç 'işsizim' diye kendini yakmaya kalktı.Vatandaşın krizi ve ülkeyi yönetenlerin krizi farklı.

Fotoğraf: Erçin Top/AA

Paylaş

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Tek adam diyor ki kriz mıriz yok, bu kriz bizim krizimiz değil. Dün değil evvel gün bir genç 'işsizim' diye kendini yakmaya kalktı. Vatandaşın krizi ve ülkeyi yönetenlerin krizi farklı " dedi.

CHP Sözcüsü Öztrak basın açıklaması düzenledi. 

Açıklamasında ekonomik kötü gidişata değinen Öztrak, “Tek adam diyor ki kriz mıriz yok, bu kriz bizim krizimiz değil. Dün değil evvel gün bir genç 'işsizim' diye kendini yakmaya kalktı.Vatandaşın krizi ve ülkeyi yönetenlerin krizi farklı” ifadelerini kullandı. 

Öztrak şöyle konuştu: 2019 yılında çok yüksek işsizlik, düşük bir büyüme, enflasyon %16 gibi oldukça yüksek bir rakam. Buna da dengeleme diyorlar. Bunun adı dengeleme mengeleme değil. Bunun adı resmen stagflasyon. Durgunluk içinde enflasyon.

Erdoğan'a Katar’dan gelen ‘hediye uçak’la ilgili de konuşan Öztak, “Hazine'nin internet sayfasına hibeyle ilgili sözleşmeyi koysunlar” eleştirisinde bulundu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

55. Ulusal Yarışma seçkisinde 7 film sinemaseverlerle buluşacak

SONRAKİ HABER

Almanya vatandaşı Nurali Demir havaalanında gözaltına alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa