21 Eylül 2018 06:10

LeBron James, Space Jam 2’yi hayata geçirecek

LeBron James, Michael Jordan'ın rol aldığı tarihin en popüler basketbol temalı sinema yapımı Space Jam'in devam filmi için harekete geçti.

Ekran görüntüsü @SpringHillEnt Twitter hesabından alınmıştır.

Paylaş

LeBron James, sinema tarihinin en popüler basketbol temalı filmi Space Jam’in ikincisi için kolları sıvadı.

Yönetmen ve Yapımcı Ryan Coogler’ın ‘Kara Panter’deki başarısından çok etkilendiği belirtilen James’in Coogler’la görüşmelere bizzat katıldığı ve Yönetmen Terence Nance’in de ekibin içerisinde olacağı belirtiliyor.

ESPN’den Brian Windhorst’un haberine göre James, Michael Jordan’ın rol aldığı 1996 yapımı Space Jam’in devam filmi için 5 yıldır “uygun anı bekliyordu.” Los Angeles Lakers’a transfer olan James’in Hollywood'a komşu olarak uygun anı bulduğu görülüyor.

James’in Springhill Entertainment firması ile Space Jam’in haklarını elinde bulunduran Warner Bros 2015 yılında bir anlaşma imzalamıştı. James, 2015’te komedi Trainwreck filminde rol almıştı.

Springhill Entertainment, Yapımcı Ryan Coogler, Yönetmen Terence Nance, LeBron James ve Bugs Bunny'nin yer aldığı bir görseli paylaşarak haberi duyurdu.

James, konuya dair yaptığı açıklamada “Space Jam iş birliği ben ve Looney Tunes’un bir araya gelmesinden çok daha büyük bir şey. Çocukların ne kadar güçlü hissedebileceklerini ve hayallerinin peşini bırakmazsa ne kadar güçlenebileceklerini anlamalarını istiyorum” dedi.

Filmin, 2019 yazında çekilmesi bekleniyor.

NBA YILDIZLARINI BULUŞTURMUŞTU

Michael Jordan, Larry Bird, Charles Barkley, Patrick Ewing, Larry Johnson, Muggsy Bogues ve Shawn Bradley gibi NBA yıldızlarının yanı sıra Bill Murray ve Wayne Knight gibi isimlerin de rol aldığı Space Jam, 375 milyon dolarlık gişe hasılatıyla basketbol temalı filmler arasında bu alanda ilk sırada yer alıyor. Space Jam'i Beyazlar Beceremez (1992), Koç Carter (2005), Mike Gibi (2002) ve Hoosiers (1986) takip ediyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Dolar ve avro YEP öncesi düzeye döndü (21 Eylül 2018)

SONRAKİ HABER

Urfa'da iş kuyruğu: 2 bin kişilik geçici işe 6 bin kişi başvurdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...