20 Eylül 2018 13:34

Karabük Belediye Başkanı canlı yayında KARDEMİR'i şikayet etti

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, KARDEMİR'e ait skal kırma tesisleri için çevre il müdürlüğüne suç duyurusunda bulundu.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞ’de skal kırma tesislerinin hiçbir yönetmeliğe uygun olmadığını belirtti. Sosyal medyada canlı yayın yapan Vergili,  çevre il müdürlüğüne suç duyurusunda bulundu.

Başkan Vergili, şu açıklamada bulundu, “Şu anda skal kırma tesislerinin karşısında bulunmaktayım. Burada bulunan tesislerin Karabük Mahallesi’ne vermiş olduğu zararlardan sizlere bahsetmek istiyorum. Var olan bütün atölyelerin camlarının dahi kapatılmasını talep eden çevre il müdürlüğü, burada yer alan tesis ile ilgili görevini neden yerine getirmiyor? Ayrıca bu sahanın tam anlamıyla kapalı bir olması gerekmektedir. Filtrelerin aracılığıyla oluşan tozun dışarıya çıkmaması gerekmektedir. Bahsettiğim durumlardan nemalanan herkes, adaletin karşısında yargı yolu ile bunun hesabını verecektir.” Vergili, yapmış olduğum bu canlı yayınla çevre il müdürlüğüne suç duyurusunda bulunduğumu buradan bildiriyorum” dedi. (Karabük/DHA)

ÖNCEKİ HABER

İsveç, Interpol’un istismarının engellenmesini istiyor

SONRAKİ HABER

Emekli-Sen’den zam yağmuruna karşı imza kampanyası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...