20 Eylül 2018 12:17

103 ‘Korkmaz’ İnsan Barış ve Dostluk Turnuvası için başvurular başladı

10 Ekim Ankara Katliamı'nda yaşamını yitirenler anısına 3. kez düzenlenen '103 ‘Korkmaz’ İnsan Barış ve Dostluk Turnuvası'na başvurular başladı.

103 ‘Korkmaz’ İnsan Barış ve Dostluk Turnuvası afişi

Paylaş

Mahir DOĞAN
Antalya

10 Ekim Ankara Katliamında yaşamını yitiren EMEP GYK Üyesi Korkmaz Tedik şahsında patlamada hayatını kaybeden 103 kişi adına bu yıl üçüncüsü düzenlenen “103 ‘Korkmaz’ İnsan Barış ve Dostluk Turnuvası” için geri sayım başladı. Turnuvaya son başvuru tarihi 1 Ekim 2018.

Antalya Emek ve Demokrasi güçleri tarafından organize edilen ve Muratpaşa Belediyesi tarafından desteklenen turnuvaya geçen yıl siyasi parti, işçi sendikaları, kamu emekçileri, gençler, öğrenciler, dernekler, alevi kurumlarının da aralarında olduğu 48 futbol takımı katılmıştı. 

Korkmaz Tedik’in babası Erdoğan Tedik “Antalya’daki tüm emek ve demokrasi güçlerinin semtlerde, işyerlerinde takımlarını kurarak bize katkı sunmalarını bekliyoruz. Burada sadece aileye değil, Türkiye’nin 41 iline gönderdiğimiz cenazeler adına tüm halkı duyarlılığa çağırıyoruz. Çünkü biz barış güvercinlerine, barış elçilerine söz verdik. Onların mücadelesini devam ettireceğiz, yarıda bırakmayacağız. Düşen bayraklarını kaldıracağız, pankartlarını yeniden asacağız. Güzel gülüşlerini yeniden yaşatacağız” dedi.

Turnuvaya katılan takımların belirlenmesinin ardından turnuva tarihi ileriki günlerde açıklanacak.

 

ÖNCEKİ HABER

Rektörden 'aile üniversitesi' savunması: Evlenmeyin mi diyeyim?

SONRAKİ HABER

Musa Anter anmasına engelleme

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...